El BLOC continua la seua intensa gestió a l’Ajuntament d’Agullent

Malgrat que les eleccions municipals i autonòmiques estan ací mateix, l’equip de govern del Bloc continua la seua gestió constant al front de l’Ajuntament de la Vila d’Agullent. Hui mateix han finalitzat els treball de millora i recuperació de la Font i Pantanet del Benetzar. Un paratge emblemàtic per a tots els agullentins i agullentines, que acull una valuosa biodiversitat de fauna i flora.

Les activitats culturals tampoc s’aturen estos dies, i este cap de setmana s’oferirà el concert del Trio Mendelssohn, en el marc de les activitats organitzades dins de la programació del Maig Musical, que s’allarga fins el diumenge dia 29.

També fruit del treball del grup municipal del Bloc, encapçalat per Jesús Pla, en breu es realitzaran unes obres d’ampliació i millora del Cementeri Municipal. Per a executar-les l’alcaldia del Bloc ha aconseguit una subvenció de la Diputació, que finançarà pràcticament el 60% de les obres.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *