Comença una nova legislatura…

Comença una nova legislatura i els regidors i regidores del BLOC D’AGULLENT comencem aquesta nova etapa amb la il.lusió i amb les forces renovades per la confiança que ens heu donat a les darreres eleccions locals. Així, volem donar una vegada més les gràcies no tan sols al més d’un mil.ler d’agullentins i agullentines que ens heu donat la vostra confiança majoritària als passats comicis locals sino també als qui , amb el vostre vot, heu permés que el valencianisme tinga un  grup parlamentari propi i fort a les Corts Valencianes i heu ajudat a que els valencians i valencianes tinguem per primera vegada en la història de la nostra jove democràcia, veu pròpia al Parlament Espanyol per defensar, sense interferències forasteres, els interessos de la nostra terra .

No caldrà que us recordem que estem vivint una de les crisis més greus que afecta la nostra societat des de la reinstauració de la democràcia, una crisi que no tan sols és econòmica sino també i el que és més greu, una crisi institucional i moral : tan sols cal llegir els titolars dels periòdics per poder comprovar amb estupor com la nostra Generalitat Valenciana, com a conseqüència de la desastrossa gestió econòmica dels darrers anys, fonamentada als grans events i al balafiament  dels diners públics, es troba pràcticament en situació de ruïna i sense poder atendre les necesitats essencials dels valencians i les valencianes, amb duríssimes retallades que tots i totes podem notar ja a les nostres carns en serveis bàsics ( benestar social, educació, sanitat, etc). Juntament amb açò, els ciutadans i ciutadanes assistim al vergonyós espectacle públic que, els més alts dirigents de la nostra administració autonòmica, representen cada dia als tribunals i als mitjans de comunicació com a conseqüència de la seua implicació a greus casos de corrupció política ( Gürtel, Emarsa, Brugal…).

Davant aquest panorama els regidors i regidores del BLOC a l’Ajuntament d’Agullent vos proposem un COMPROMÍS clar i rotund de la nostra gestió amb les polítiques socials ( amb aquelles persones a les quals més pot afectar aquesta negativa situació econòmica: majors, malats, discapacitats o persones en perill d’exclusió social), amb l’educació ( dels nostres xiquets , xiquetes i jóvens però també amb la dels nostres adults i a tots els nivells: tant reglats, amb el suport als nostres centres educatius , FPA i Escola de Música, com no reglats), amb l’accés dels nostres veïns i veïnes a la cultura, amb la defensa sense embuts del nostre medi ambient i del nostre patrimoni natural               (amenaçat greument per decisions tan desatrosses com l’ autorització de la Conselleria d’Infraestructures de la Generalitat respecte de la instal.lació d’una linea d’alta tensió, ja impugnada pel nostre Ajuntament davant els tribunals) i amb l’austeritat i realisme a la gestió dels recursos públics ( seguirem amb la nostra línea marcada la passada legislatura de no gastar més del que s’ingressa i que ha permés el nostre Ajuntament enfrontar-se als reptes del propers anys en millor situació que molts dels ajuntaments veïns).

I tot aquestos compromisos que vos proposem no seràn possibles sense la vostra participació, el camí l’hem de continuar fent junts, veïns, veïnes, associacions i Ajuntament . Tal i com hem vingut fent aquestos darrers anys gestionarem els nostres recursos de la mà de tot el nostre teixit social: de les nostres associacions ( culturals, esportives, educatives , festeres, etc), del nostre veïnat , en definitiva, de la vostra mà…ens acompanyeu?.

GRUP MUNICIPAL BLOC D’AGULLENT-COALICIÓ COMPROMÍS

 

 

 

 

 

 

 

 

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *