Es remodelaran les instal·lacions de l’escola de música

L’alcaldia del Bloc ha aconseguit una subvenció de 30.000 euros que permetrà millorar les instal·lacions de l’Escola de Música Amancio Amorós Sirvent. La intervenció inclourà una remodelació dels espais existents, de manera que s’ampliarà el tamany de la sala d’assaig i es crearan 4 aules per a donar classes. A més es millorarà l’aïllament tèrmic i acústic de tots aquest espais.

Les instal·lacions de l’escola estan situades a la Casa de la Cultura i responen a les necessitats que tenia l’Agrupació Musical d’Agullent originalment. Ara l’escola ha augmentat considerablement el nombre d’alumnes i per tant calia fer una redistribució dels espais. Aprofitant esta intervenció, les despendències s’adaptaran a les noves normatives d’edificació d’espais d’ús públic.

A més el govern municipal ha obtés recentment una subvenció de la Diputació de València de 35.000 a la renovació de béns municipals. Aquests fons es destinaran a adquirir un nou camió per al servei d’obres, ja que el que s’utiliza actualment té a prop de vint anys. La corporació ha reservat part d’esta ajuda per  a adquirir nou mobiliari per a les aules de l’EPA.

 

Arxivat en: Cultura i Educació

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *