L’AJUNTAMENT D’AGULLENT SOL·LICITA LA DECLARACIÓ DE FESTA D’INTERÉS TURÍSTIC PER ALS SEUS MOROS I CRISTIANS

El Plenari Ordinari de l’Ajuntament d’Agullent del mes de febrer, va acordat sol·licitar davantla Conselleriade Turisme la declaració de les Festes de Moros i Cristians d’Agullent com a Festes d’Interés Turístic dela Comunitat Valenciana.La petició va ser aprovada per unanimitat a proposta de l’equip de govern del BLOC, i hores d’ara està pendent de ser resolta pel Consell, que és qui té la competència per atorgar el reconeixement.

“Les festes de Moros i Cristians d’Agullent ens posen cada any davant l’espill de la història, recordant-nos els nostres orígens com a poble i els nostres trets identitaris més profunds com a agullentins i com a valencians”, comenta Jesús Pla, alcalde d’Agullent. Agullent té una festa antiga, arrelada i singular, que evidentment és permeable a noves aportacions tant en l’àmbit fester com musical, però que es manté constant en la seua idiosincràsia, i això la fa original, i mereixedora del reconeixement que estem tramitant”.

 

 

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *