AGULLENT CEL.LEBRA LA DIADA NACIONAL VALENCIANA

AGULLENT CEL.LEBRA EL 9 D’OCTUBRE AMB MÚSICA,CORREFOCS, LA MOCADORÀ I UN TALLER DE DANSES TRADICIONALS
L’Ajuntament d’Agullent ha organitzat diverses activitats per a commemorar la Diada Nacional del País Valencià. La programació especial començarà el dilluns 8 d’octubre a les 15 hores amb l’arribada dels gegants i cabets del correllengua al CEIP Sant Vicent Ferrer. Els xiquets i xiquetes del centre gaudiran a més de l’actuació de la contacontes Almudena Francés. Les activitats continuaran pel vespre amb el lliurament dels premis als millors expedients acadèmics i la inauguració de l’exposició dels treballs presentants al II Concurs de Fotografia “Festes de Setembre”. Més tard a les 23 hores, la programació continuarà amb un correfocs a càrrec de la Colla de Dimonis Correcagueners de Terrateig, pel passeig de la Font Jordana. El dimarts 9 d’octubre, i com ja ve essent tradicional, la regidoria de Cultura ha organitzat un taller perquè els xiquets confeccionen dolços de massapà i xocolata, mentre coneixen la història de la diada. La Mocadorà començarà a les 10 del matí i es farà a les instal•lacions de la llar dels jubilats. A les 11:30 es realitzarà una taller de balls populars al carrer Santa Anna a càrrec del grup de Danses i Cultura d’Agullent, i les Ames de Casa repartiran mistela, herbero i dolços tradicionals. La celebració de la diada es clourà amb un passacarrer de l’Agrupació Musical d’Agullent i una mascletada. La programació especial a Agullent en motiu del 9 d’octubre encara es perllongarà uns quans dies després de la diada. El dimecres 10 d’octubre a les 20 hores es projectarà el documental “València necessita una cançó” a l’auditori municipal, i el dijous 11 a partir de les 17:30h hi haurà activitats especials a la biblioteca.
Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *