DIUMENGE 7 D’OCTUBRE EL BLOC PUJA EL BENICADELL

El Bloc de la Vall d’Albaida celebrarà este diumenge 7 d’octubre la seua tradicional trobada comarcal amb el 18é Aplec del Benicadell, jornada que serveix per commemorar la Diada del 9 d’Octubre en la qual s’apujarà fins al cim de la serra emblemàtica de la comarca.

Per a este aplec s’ha confirmat la presència del secretari general de la formació i síndic deCompromís a les CortsEnric Morera, així com del diputat al CongrésJoan Baldoví. La jornada començarà a les 9h amb la trobada a la casa del guarda a Beniatjar per anar a la Cava on s’esmorzarà a les 10h.

Acte seguit s’iniciarà l’ascens al cim de la comarca on es desplegarà una senyera de 30 metres de llarg i 4 i mig d’amplada. Posteriorment hi haurà a les 14 h un dinar al restaurant de la Font Jordana d’Agullent, on es produiran les intervencions de Morera, de Baldoví i de l’alcalde d’AgullentJesús Pla.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *