TOTS NO SÓN (SOM) IGUALS….

“ Tots són iguals…”, aquesta frase la podem escoltar a qualsevol conversa que es produeix als nostres carrers en parlar de les persones que hui en dia gestionen interessos públics …i és què , motius no ens en falten per tenir aquesta concepció dels “ polítics” tan negativa:

A les Corts Valencianes , bona part  dels diputats que donen suport al Govern  están imputats per casos de corrupció, per altra banda el partit que dóna suport al govern de Madrid té el seu finançament baix sospita per la trama de corrupción política més greu dels darrers anys  ( el cas “Gürtel”) , el govern de València i el de Madrid , emparats baix el paraigües de “ la crisi” continúen incomplint sistemàticament les seus promeses electorals , pujant els impostos sobre les rendes mitjanes i baixes  i, a l’hora, retallant prestacions bàsiques  de la població  ( dependència, educació , sanitat , etc, etc…), a més , mentre el govern regala mil.lions i mil.lions d’euros als bancs ( rescat financer, en diuen)  les nostres empreses no poden accedir al crèdit, veient-se obligades a tancar , condemnant els seus traballadors a l’atur i a les seus famílies a la misèria….  en definitiva, els governs del PP apliquen fil per randa la política anomenada de  “l’ austericidi”.

Front les actituts descrites , els càrrecs públics de Compromís al Congrés dels Diputats , a les Corts Valencianes i també al nostre Ajuntament  intentem posar per davant el benestar de les persones i suplir, en la mesura de les nostres possibilitats i competències , les mancances en matèries tan sensibles com l’educació o el benestar social  sovint tan maltractades per les administracions competents.

La màxima prioritat  dels regidors i regidores de Compromís a l’Ajuntament d’Agullent és el benestar dels agullentins i agullentines i la defensa dels seus drets, així com l’oposició frontal al desmantellament de l’estat del benestar que tant d’esforç ha costat construïr.  No volem  veure retallats els drets de tots i totes a rebre uns serveis de qualitat i continuarem treballant de valent i invertint temps i esforços , com hem fet fins ara, en matèries tan essencials pel nostre poble com la l’ educació de menuts i grans , l’ atenció als majors i depenents, la joventut , les polítiques d’igualtat, la defensa del nostre patrimoni natural, cultural i festiu … i com no, els regidors i regidores de Compromís al nostre Ajuntament defensem i defensarem també el dret de tots els valencians i valencianes a  comptar  amb un servei de radiodifusió i televisió  pública, en valencià i de qualitat.

En eixe camí ens volem trobar amb tots vosaltres, veïns i veïnes, en definitiva per intentar demostrar-vos que “tots no som iguals…” .

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *