Compromís es bolca amb la XXVIII Trobada d’Escoles en Valencià a Agullent

La nostra comarca enceta enguany les Trobades 2015 amb el lema L’escola que volem. Serà el dissabte 28 de març a Agullent gràcies al treball de la Coordinadora de la Vall d’Albaida per la defensa i l’Ús del Valencià en coordinació amb els centres escolars i entitats i col·lectius de la comarca com Compromís per la Vall d’Albaida i Joves amb Compromís.

Per això, els i les Joves amb Compromís de la Vall d’Albaida ja han preparat el taller per a que totes les xiquetes i xiquets s’ho passen d’allò més bé, pintant un gran mural amb el lema Torna a somriure i fotografiant-se davant ell amb diferents complements que hauran de confeccionar-se i decorar com barrets, ulleres o bigots. El taller el podreu trobar a l’espai número 69.CARTELL AGULLENT 2015

Aquest divendres a les 19:30 hores, la Casa de la Cultura acollirà la projecció del Documental d’INFO TV Valencians a Manhattan, mentre que dissabte de 16:30. a 20:30 hores, al Parc de la Font Jordana, tindrà lloc el lliurament dels Premis Sambori i Fira del Llibre amb estands, contacontes, tallers  i música.

La jornada gran de la Festa per la Llengua s’encetarà a les 16 hores amb el començament de la cercavila des de l’escola Sant Vicent Ferrer d’Agullent amb l’Agrupació Musical d’Agullent, Colla de dolçainers i tabaleters El Regall, Sacaires i Tarotaires del País Valencià i les xanques de l’IES L’Estació.

LPLANOL TROBADA AGULLENT’Arribada de la Cercavila a la Plaça Major, on serà rebuda pels alumnes de la Bressola de Perpinyà i posterior actuació de la Nova Muixeranga d’Algemesí està prevista per a les 16:30 hores. Mitja hora més tard la cercavila arribarà al Parc de la Font Jordana, moment en què s’iniciaran els tallers. La Festa per la Llengua d’Agullent continuarà amb l’actuació, a les 18 hores, del grup de Danses d’Agullent a l’escenari de la Font Jordana. La jornada finalitzarà a les 19:45 hores amb l’acte de Cloenda de la Trobada amb l’actuació del Grup Trobada i Poetes Anònims.

Programa específic de la Trobada a Agullent

Àudio promocional de la Trobada a Agullent 

Arxivat en: Cultura i Educació, Joves

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *