Jesús Pla encapçala una llista de candidats caracteritzats per l’experiència i la bona gestió

Foto Grup 2

Als 8 regidors que actualment té Compromís a l’Ajuntament d’Agullent se sumen ara noves incorporacions de gent jove i amb trajectòria al món associatiu agullentí

L’actual alcalde d’Agullent, Jesús Pla, torna a encapçalar la llista de Compromís per a les eleccions municipals del pròxim 24 de maig seguit d’altres 18 candidats amb àmplia formació i una avalada experiència en la gestió municipal i en la vida associativa del poble. La il·lusió i les ganes de seguir treballant per i amb el municipi és el que caracteritza a aquest equip que ja a les eleccions de 2011 va assolir 8 dels 11 regidors corresponents a Agullent.

Jesús Pla, de 42 anys, és advocat de professió, regidor des de 2003 i alcalde des de 2007. Com assegura, la seua “única vocació” és fer d’Agullent “un lloc millor per viure, tot millorant les infraestructures, recuperant els espais naturals i el patrimoni, i ampliant els serveis socials, educatius, culturals i esportius”.

Pla concorre als comicis avalat per huit anys de gestió solvent al front de l’ajuntament i “amb el convenciment –afirma- que el nostre poble progressarà sense deixar ningú enrere, escoltant totes les veus i preservant la pluralitat que sempre ens ha caracteritzat”.

Pla i els membres del seu equip de govern, que també repeteixen a la llista, han sabut posar en marxa nombroses iniciatives amb solvència i sense que els comptes del consistori s’hagen ressentit. Així, Jesús Pla assegura que ofereixen “amb humilitat però amb valentia, treball en equip, honradesa, trellat i constància, tot posant les persones per damunt de tot i el bé comú per davant de l’interés partidista”.

Com a número dos de la llista de Compromís per Agullent figura Alfred Tortosa, llicenciat en Psicopedagogia, professor de Cicles Formatius de la branca de serveis a la comunitat, formador d’animadors de persones majors i dependents i regidor de Benestar Social les dos últimes legislatures.

El número tres de la llista de Compromís l’ocupa Maria Herrero, l’actual regidora d’educació i Sanitat, psicòloga clínica i professional de l’Agència Valenciana de Salut en l’àmbit de les drogodependències. Maria , com tots els seus companys de la candidatura té moltes ganes de seguir invertint la seua energia en millorar el poble.

En el número 4 se situa la fins ara regidora de Joventut i Igualtat, Mari Àngels Campos, qui es dedica professionalment a l’assistència domiciliària.

En el número 5 figura com a nova incorporació a la llista de Compromís, Pau Muñoz, fins fa poc president de la Junta de Festes d’Agullent. El lloc número 6 l’ocupa Josep Vicent Espí, fins ara regidor d’Esports, el 7é Tere Terol, infermera de professió, el 8é Marisol Fernández, Educadora Infantil, el 9é l’actual regidor de Medi Ambient Vicent Cerdà, seguit de Bea Albert , preparadora física i de l’actual regidor de cultura Eduard Pínter.

Rosa Albert, David Albert , Llúcia Roig, Juan Rubén Amo, Maria Mora, Victor Cerdà, Vicent Herrero i Cristina Espí reforcen la llista com a suplents.

 

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *