Maria Mora, d’Agullent, elegida nova portaveu de Joves PV – Compromís Vall d’Albaida

Al darrer congrés de les joventuts valencianistes de la Vall d’Albaida, celebrat a Salem, els joves varen marcar els seus objectius més pròxims

El passat cap de setmana Joves amb Compromís per la Vall d’Albaida va celebrar el seu tercer congrés, en el qual es decidia el futur de l’organització per als propers anys. En el transcurs del mateix, els joves van fer balanç, van tractar temes com l’actual “moment històric per al valencianisme al front de les principals institucions del país”, i va tindre lloc l’elecció de la nova executiva de les joventuts de Compromís a la comarca, siguent la llista encapçalada per l’agullentina Maria Mora, l’única presentada i elegida per unanimitat.

Respecte a la nova executiva, amb Maria Mora com a Secretària Comarcal, aquesta la integren Damián Martinez i Cristina Biosca en la secretaria d’Organització, Tono Calabuig en la secretaria d’Implantació; Gonzalo Borredà junt a Lluís Vila i Sonia Pla, passaran a ocupar la secretaria de Comunicació; David Guerrero i Aloma Roig la secretaria de Dinamització; i finalment Ferran Llario i Carol Brazales ocuparan la secretaria de Finances.

Els joves comptaren amb la presència d’Àgueda Micó, coordinadora nacional del Bloc i secretària d’Organització de Compromís, qui va definir “Compromís com la millor eina política per a defensar els interessos valencians”.

També van tindre el suport de les diferents joventuts de Compromís a nivell de país amb la presència de Laura Ribera, Pablo Bellver i Alba Encinas de l’àrea d’Organització de JovesPV-Compromís; Vallivana Murgui, coordinadora d’organització de Joves Amb Iniciativa-Compromís i el seu portaveu nacional i diputat al Congrés, Ignasi Candela, qui va destacar que “necessitem tindre bons aliats perquè el nostre finançament, el finançament valencià, depèn de Madrid, i aquest d’Europa”.

Per altra banda, els portaveus del BLOC i de Compromís a nivell comarcal, Ruth Martinez i Nicolau Calabuig van aprofitar l’ocasió per “encoratjar als joves a seguir treballant per la nostra comarca”.

CONGRÉS jac

Arxivat en: Joves

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *